¤¤¤  لحظات خوبی برای شما آرزومندیم  ¤¤¤

مشاهده پست هاي بدون جواب | نمايش مبحث هاي فعال

نام کاربري:
کلمه عبور:

به یاد داشته باش
فقط در در صفحه اصلی تالار میتوانید از ورود سریع استفاده کنید
درخواست عضویت   ورود 



ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 49 پست ]  برو به صفحه قبلي  1, 2, 3, 4, 5
forumtools   forumtools
نويسنده پيغام
پستارسال شده در: دوشنبه 22 مهر 1392, 3:31 pm 

تیم مدیریت

No Avatar
offline


تاريخ عضويت: شنبه 9 اردیبهشت 1391, 7:22 am

پست ها : 3007

محل سکونت: تهران

تشکر کرده: 4454 بار
تشکر شده: 3444 بار
دمنوشهای گیاهی جهت رفع بوی بد دهان


ریشه زنجفیل
مقدر مصرف : 3 تا 5 گرم
طرز تهیه و استعمال : مقدر فوق را که قبلا کوبیده شده باشد در یک لیوان آب جوشریخته به مدت نیم ساعت باقی بگذارید تا دم بکشد سپس آنرا صاف کرده روزی سه بار دهانرا با آن بشوئید


گل بابونه
مقدار مصرف : 2 تا 4 گرم
طرز تهیه : مقدر فوق را که قبلا کوبیده شده باشد در یک لیوان آب جوش ریخته بهمدت نیم ساعت باقی بگذارید تا دم بکشد سپس آنرا صاف کرده روزی سه بار دهان را با آنشستشو دهید .

_________________
تصوير


بالا
 مشخصات  
 
 
 
پستارسال شده در: شنبه 11 آبان 1392, 9:54 am 

تیم مدیریت

No Avatar
offline


تاريخ عضويت: شنبه 9 اردیبهشت 1391, 7:22 am

پست ها : 3007

محل سکونت: تهران

تشکر کرده: 4454 بار
تشکر شده: 3444 بار
تاثیر شگفت انگیز استفاده مداوم از آویشن


استفاده مداوم آویشن در رشد و محکم شدن استخوانها نقش موثری دارد.

کارشناس گیاهان دارویی استفاده مداوم آویشن در رشد و محکم شدن استخوانها نقش موثری دارد.

آویشن در دسته ادویه جات قرار گرفته و هر 100 گرم آن به صورت تازه 94 کیلوکالری و به صورت آسیاب شده 285 کیلوکالری دارد.

آویشن حاوی کلسیم به مقدار بسیار زیاد است و نوع تازه آن 600 میلی گرم و نوع آسیاب شده یک هزار و 850 میلی گرم کلسیم دارد که استفاده مداوم و مرتب آن می تواند در رشد و محکم شدن استخوانها نقش موثری داشته باشد.

با اشاره به اینکه میزان آهن این ادویه ارزشمند بالاست گفت: در یک صد گرم آسیاب شده آویشن 123 میلی گرم آهن و 6.5میلی گرم روی موجود می باشد که وجود این مقدار از این عناصر نقش موثر آن را در چربی سوزی و کمک به رشد اشتها نشان می‌دهد.

همچنین آویشن ویتامینa خوبی داشته به طوری که نوع تازه آن 126 و آسیاب شده آن 178 واحد رتینول از این ویتامین را دارا است.

اسید آمینه شاخه دار آویشن بالا است که همین امر به پروتئین سازی و رشد کمک می‌کند.

ماده ای بنام تیمون در آویشن وجود دارد که خاصیت ضد میکروبی و ضد باکتری دارد، به طوری که مصرف زیاد آن توصیه نمی‌شود چرا که می‌تواند ماده‌ای سمی محسوب شود.

به طور کلی آویشن برای رفع خستگی، افسردگی و بی خوابی بسیار مناسب است. همچنین در درمان سرفه‌ها و عفونت‌های تنفسی می‌تواند نقش موثری داشته باشد.

_________________
تصوير


بالا
 مشخصات  
 
 
 
پستارسال شده در: شنبه 11 آبان 1392, 1:14 pm 

مورچه ارشد

No Avatar
offline


تاريخ عضويت: سه شنبه 9 خرداد 1391, 10:58 pm

پست ها : 1591

تشکر کرده: 1424 بار
تشکر شده: 2241 بار
ریواس(چوکری)وخواص آن
تصوير
ریواس یا ریباس، گیاهی است از تیره ی ترشک ها ( هفت بندها ) و دارای ساقه های هوایی و برگ های آن محتوی مواد ذخیره ای و اسیدی است و به همین جهت مورد استفاده ی خوراکی قرار می گیرد.

ریواس هنگام بهار در نواحی گوناگون ایران، دامنه ی کوه ها، کنار رودخانه ها و مناطق برخوردار از آب های راکد می روید و برگ ضخیم و گوشت دار این گیاه مصرف غذایی دارد. تکثیر ریواس معمولاً با کشت در خزانه و انتقال به کشتزار و یا از طریق کشت بذر تازه صورت می گیرد.
خواص درمانی

ریواس طبیعت سرد دارد و دارای ویتامین ها و املاح معدنی گوناگونی است. برای تمامی اعضای بدن، ماده ی غذایی بسیار ممتازی شمرده می شود و اثر شگفت انگیز و معجزه آسایی دارد. قابض است و برای تقویت
معده و کبد مفید می باشد. خوردن ریواس برای بیماران تب دار و بی اشتها مفید بوده و یرقان ، وسواس ، سستی را درمان می نماید. در این گونه موارد می توان 100 گرم از آب ریواس یا رب ریواس را میل کرد. صفرا و دل به هم خوردگی را رفع می کند و برای حصبه و اسهال گرم صفراوی مفید بوده و کرم کُش است. خوردن ریواس را نباید در برنامه ی غذایی از یاد بُرد. ریواس را برای تهیه ی خورش، کمپوت، مربا و شربت مورد استفاده قرار می دهند. سعی کنید در مصرف ریواس زیاده روی نکنید.

مفیدترین طریقه مصرف آن، مصرف آب ریواس همراه با آب
هویج ، کرفس ، خیار و سیب می باشد که یک سوم آب ریواس و دو سوم بقیه مواد است.

ریواس اثر ملین داشته و اشتها آور است و برای
افزایش اشتها و یبوست مفید می باشد. مصرف ریواس برای مبتلایان به سنگ کلیه و ناراحتی های مثانه خطرناک است.

شیر مادرانی که ریواس می خورند، در نوزادان تولید
اسهال می کند. ریواس، مقوی قلب و اعصاب بوده و برای درمان بواسیر مفید است.

ریواس به عنوان فعال کننده ی عملکرد دستگاه گوارش، ناقل نمک های صفراوی و محرک ترشح کبد شناخته شده است. نخستین کار کرد آن در دهان این است که با تحریک جوانه های چشایی به واسطه ی مزه ی تلخ خوشایندش، موجب پاک شدن حفره ی دهان شده و
دهان را برای چشیدن غذای بعدی آماده می سازد. این گیاه در معده سبب افزایش ترشح معدی و تحریک آن می شود. در نتیجه به طور کلی باعث بهبود عملکرد معده می گردد.

علاوه بر این با تحریک ترشح نمک های صفراوی از کبد، به تنظیم جذب چربی از روده کمک می کند.

ریواس خاصیت مسهلی، ضد التهابی و متعادل کننده ی عملکرد روده ها (درمان یبوست و اسهال) را داشته و در درمان یرقان، خونریزی معدی- روده ای، اختلال قاعدگی، ورم ملتحمه ی چشم، جراحات ناشی از ضربات و صدمات جسمانی،
زخم های چرکی سطحی و سوختگی های حاصل از حرارت کاربرد دارد.

_________________
از آدم‌ها بگذر!
دلت را گنده‌تر کن .
ناراحت این نباش
که چرا جاده‌ی رفاقت با تو همیشه یک طرفه است ؛ مهم نیست اگر همیشه یک‌طرفه‌ای !
شاد باش که چیزی کم نگذاشته‌ای و بدهکار خودت ، رفاقتت و خدایت نیستی !



برای این پست از morteza_akbari تشکر شده است : mehdi
  امتیاز: 4.35%
بالا
 مشخصات  
 
 
 
پستارسال شده در: يکشنبه 25 آبان 1392, 12:25 am 

مورچه ارشد

No Avatar
offline


تاريخ عضويت: سه شنبه 9 خرداد 1391, 10:58 pm

پست ها : 1591

تشکر کرده: 1424 بار
تشکر شده: 2241 بار
زیتون

طریقه مصرف:

به عنوان سالاد و جانشین غذا استفاده میگردد و خواص بسیار زیادی دارد که در زیر به آن اشاره خواهد شد :

توضیحات:

زیتون Olive
نام علمی Olea europaea
گیاه شناسی
زیتون درختچه ای است به ارتفاع تقریبا سه متر ولی هنگامیکه در شرایط مساعد پرورش می یابد ارتفاع آن حدود 12متر و قطر تنه اش به 3 متر میرسد .
چوب درخت زیتون بسیار سخت و مقاوم است . رنگ آن زرد است که خطوطی قهوه ای رنگ در آن وجود دارد . از چوب زیتون برای تهیه اشیاء چوبی ظریف استفاده می شود . برگهای آن سبز رنگ ، بیضوی و دراز و بوضع متقابل یکدیگر بر روی ساقه قرار گرفته اند .
منشاء درخت زیتون احتمالا منطقه مدیترانه بوده و از آنجا به نقاط دیگر دنیا راه یافته است .
زیتون معمولا در اوائل تابستان شروع به گل دادن می کند و میوه آن کم کم ظاهر می شود . در اواخر تابستان میوه آن به ثمر می رسد . در این هنگام زیتون سبز است و بتدریج تبدیل به بنفش و قهوه ای و سپس سیاه می شود بطوریکه در اواخر پائیز که موقع برداشت میوه است رنگ آن بکلی تیره است .
خواص داروئی:
زیتون رسیده از نظر طب قدیم ایران گرم و قابض است و میوه نارس زیتون سرد و خشک است و روغن زیتون گرم و خشک است . برگ درخت زیتون نیز گرم و خشک می باشد .
1)دم کرده برگ زیتون داروی خوبی برای پائین آوردن فشار خون می باشد . بدین منظور باید 20 عدد برگ زیتون را داخل 300 گرم آب ریخته و آنرا بمدت 15 دقیقه بجوشانید . سپس کمی قند بآن اضافه کرده و بمقدر یک فنجان دوبار در روز از آن بنوشید . بعد از دو هفته باید بمدت 8 روز نوشیدن این دم کرده را قطع کنید و سپس ادامه دهید .
2)روغن زیتون نرم کننده و صفرا بر است .
3)روغن زیتون دفع کننده سنگ کیسه صفرا است برای این منظور باید آنرا با آبلیمو مصرف کرد .
4)روغن زیتون کرم کش است .
5)روغن زیتون برای رفع سرفه های خشک مفید است .
6)برای رفع خارش گزیدگی حشرات ، روغن زیتون را به محل گزیدگی بمالید .
7)بدن بچه هایی را که مبتلا به نرمی استخوان و کم خونی هستند با روغن زیتون ماساژ دهید اثر مفیدی دارد
8)برای رفع خشکی لثه ، روغن زیتون را بر روی لثه بمالید .
9)برای برطرف کردن خراش و ترک پوست ، گلیسیرین و روغن زیتون را بمقدر مساوی با هم مخلوط کرده و روی پوست بمالید .
10)دم کرده برگ درخت زیتون تب بر است .
11)جوشانده برگ درخت زیتون برطرف کننده نقرس و روماتیسم است .
12)برای سرباز کردن جوشها و کورک ها زیتون را له کرده و روی جوش یا کورک بمالید .
13)دم کرده و جوشانده پوست درخت زیتون تب بر و درمان کننده مالاریا است .
14)پماد میوه نارس زیتون برای سوختگی مفید است
15)جویدن برگ زیتون برای از بین بردن زخم های دهان مفید است
16)برای رفع سستی فلج و لقوه و تقویت نیروی جنسی باید 80 گرم روغن زیتون را با 14 گرم کندر و 16 گرم سیاه دانه مخلوط کرده و بمدت سه روز از آن بخورید
17)مصرف روغن زیتون از امراض قلبی و سرطان جلوگیری می کند .
18)و بالاخره روغن زیتون بهترین روغن برای پخت و پز می باشد زیرا در اثر حرارات خراب نمی شود.

_________________
از آدم‌ها بگذر!
دلت را گنده‌تر کن .
ناراحت این نباش
که چرا جاده‌ی رفاقت با تو همیشه یک طرفه است ؛ مهم نیست اگر همیشه یک‌طرفه‌ای !
شاد باش که چیزی کم نگذاشته‌ای و بدهکار خودت ، رفاقتت و خدایت نیستی !



برای این پست از morteza_akbari تشکر شده است : patriot
  امتیاز: 4.35%
بالا
 مشخصات  
 
 
 
پستارسال شده در: جمعه 7 آذر 1392, 1:01 am 

مورچه ارشد

No Avatar
offline


تاريخ عضويت: سه شنبه 9 خرداد 1391, 10:58 pm

پست ها : 1591

تشکر کرده: 1424 بار
تشکر شده: 2241 بار
خواص باریجه - سلامت آکا

فرآوردۀ حاصل از گیاه باریجه دارای بوی قوی، معطر، فاقد و طعم گس و تلخ می‌باشد و به دو شکل سخت و نرم عرضه می‌گردد. باریجه سخت دارای دو نوع باریجه اشکی و توده‌ای می‌باشد. باریجۀ اشکی در اثر گزش حشرات، خراش طبیعی یا ایجاد شکاف بر روی ساقۀ گیاه به خارج ترشح می‌شود و پس از چند روز شیرۀ حاصل در مجاورت هوا سفت شده از گیاه جدا می‌شود. باریجۀ اشکی به رنگ سفید مایل به زرد یا زرد مایل به سبز یا مایل به قرمز می‌باشد به شکل مدور یا بی‌شکل با سطحی ناصاف و کدر می‌باشد. چنانچه شکسته شود مقطع آن زرد رنگ و شفاف جلوه می‌کند. اینگونه باریجه مدت‌ها نرمی خود را حفظ می‌کند، ولی بعداً به مرور زمان سخت و شکننده می‌شود به طوریکه در اثر خرد شدن به صورت گرد درمی‌آید. باریجه توده‌ای و حجیم که از تجمع قطعات اشکی نامنظم واقع در یک قسمت بی‌شکل و خمیری تشکیل می‌شود به صورت قطعاتی به ابعاد مختلف و نامنظم در معرض استفاده قرار می‌گیرد غالباً مایل به سبز، سبز قهوه‌ای، سبز مایل به زرد یا تیره است. در داخل آن، ناخالصی‌های متفاوت نظیر ریزه‌های خاک، خرده‌های ساقه، برگ و دمبرگ گیاه دیده می‌شود. باریجۀ نرم را باریجۀ عسلی می‌گویند و شیرابه‌ای غلیظ شبیه عسل با بوی تند و نافذ و به رنگ قهوه‌ای تیره می‌باشد. در اثر برش طولی یا عرضی قسمت یقۀ گیاه به خارج ترشح می‌شود و واجد 30ـ25% اسانس می‌باشد. باریجۀ عسلی را از پالایش باریجه توده‌ای نیز بدست می‌آورند...

تصوير


زمان جمع‌آوری: با توجه به اینکه گیاه منوکارپ می‌باشد باریجۀ اشکی در سال آخر رویش که ساقه ایجاد می‌شود بدست می‌آید و به منظور جمع‌آوری باریجۀ عسلی برش عرضی یا طولی ریشۀ گیاهان از اواخر خردادماه به مدت 2 ماه بر حسب شرایط اقلیمی مناطق مختلف انجام می‌گیرد. بوتۀ باریجه در سن 6ـ7 سالگی در پی بارندگی زمستانی قابل توجه، رشد و نمو مناسبی خواهد داشت و در بهار ساقه‌های هوائی گل‌دهنده تولید می‌کند و در این صورت با تراوش شیرابه به صورت طبیعی یا با ایجاد خراش‌ بر روی ساقۀ آن، امکان بهره‌برداری باریجۀ اشکلی فراهم می‌شود.

در برداشت باریجۀ عسلی یا باریجۀ نرم، ابتدا خاک پای بوته‌های سه ساله به بالا کنار زده می‌شود. بعد از تمیز کردن یقۀ گیاه روی سطح جانبی ریشه برش عرضی ایجاد می‌کنند. برای حفاظت از باران و تابش نور خورشید روی آن سایه‌بان ایجاد می‌کنند باید دقت شود تا لایۀ زایندۀ باریجه در محور میانی گیاه از بین نرود و حداکثر 3 برش ایجاد شود، به طوریکه بیش از یک سوم مقدار ریشه را در برنگیرد. شیرابه ترشحه بعد از یک هفته با ابزار مخصوص برداشت می‌شود و در حلب جمع‌آوری می‌گردد. پس از برداشت محصول بسته به کوچکی یا بزرگی و قدرت شیردهی و شادابی بوته برش دیگری داده می‌شود. از این‌رو برداشت شیرابه باریجه از هر بوته بین 150 ـ 50 گرم متغیر است .

دامنۀ انتشار: گیاه باریجه عموماً در کوهستانها و ارتفاعات بالای 2000 متر مناطق زنجان، تهران (شهرستانک)، دماوند و چهارمحال و بختیاری رویش دارد .

مواد متشکله: الئوگم رزین باریجه دارای 5ـ3 درصد اسانس، 70ـ50 درصد رزین، 40ـ20 درصد مواد صمغی، 10ـ1 درصد رطوبت و مواد معدنی می‌باشد . اسانس باریجه از 7 گروه ترکیبات مختلف تشکیل شده است:

1ـ هیدروکربن‌ ـ کارن و هیدروکربن‌های دیگر مانند میرسن، پاراسیمن، لیمونن، ترپینولن .

2ـ الکل‌های مونوترپنی و استات

3ـ سزکوئی ترپن‌ها

4ـ آزولن‌ها

5ـ استرهای تیول

6ـ پیرازین‌ها

7ـ هیدروکربن‌های با اسکلت غیرترپنی:

استرهای تیول، پیرازین‌ها و هیدروکربن‌های با اسکلت غیرترپنی ترکیباتی هستند که با مقادیر کم و ساختمان‌های کاملاً متفاوت مسئول بوی مخصوص و قوی باریجه هستند . مواد صمغی باریجه حاوی کربوهیدراتهای گالاکتوز، آرابینوز، گالاکتیک اسید، 4 ـ متیل گلوکوروتیک اسید و آمبلی فرون می‌باشد .

موارد استعمال: از باریجه بیشتر به عنوان طعم‌دهنده در محصولات غذائی مانند نوشابه‌های غیرالکلی و فرآورده‌های گوشتی و یا معطرکننده و تثبیت‌کنندۀ عطرها در فرآورده‌های آرایشی مورد مصرف قرار می‌گیرد. از باریجه در گذشته همراه با آنغوزه در ناراحتی‌های عصبی استفاده می‌شده است . بنابر اعتقاد دامداران مصرف بوتۀ باریجه بوسیله حیوانات اهلی در تولید شیر آنها مؤثر است. لذا در مناطقی که دامداران از نظر تأمین علوفه رمستانه در مضیقه می‌باشند می‌توان اجازۀ جمع‌آوری ساقه‌های خشک شده را پس از ریزش بذرهای تولیدی به آنها داد.

موارد استعمال در گذشته: در طب گذشته، باریجه در اختلالات مقتضی در درمان تنگی نفس و سرفۀ مزمن مصرف می‌شده است . باریجه اثر نیروبخش، ضد نزله و ضد تشنج دارد ولی امروزه، استفاده از آن در طب داخلی به فراموشی سپرده شده است.

آثار فارماکولوژیکی: باریجه بیشتر مصرف صنعتی دارد و روی آثار فارماکولوژیک آن کمتر مطالعه شده است. یک مورد تحقیق بر روی ملح اسید گالبانیک (گالبانات سدیم) نشان می‌دهد که باعث کاهش فشار سرخرگی و افزایش ادرار در موش گردیده است .

آثار ضد دردی، ضد باکتری و ضد قارچی عصاره‌های خشک هیدروالکلی حاصل از اندام هوائی، ریشه، باریجۀ اشکی و عسلی و همچنین اسانس آن بررسی شده است که در مقایسه با مورفین اثر ضد دردی ریشه و اندام هوائی آن بیشتر و نوع اشکی معادل و نوع عسلی کمتر از مورفین گزارش شده است .

همچنین اسانس باریجه بر میکروبهای مولد آکنه مؤثر بوده و رشد آنها را مهار می‌کند. عصاره‌های آب، هیدروالکلی، کلروفرمی در نگهداری امولسیون‌ها به مدت 6 ماه بدون تغییر فیزیکی و اختصاصات ظاهری مؤثر بودند .

مصارف صنعتی: از باریجه نوعی چسب مخصوص جهت چسباندن سنگهای قیمتی مانند الماس تهیه می‌شود. خاصیت مهم این چسب بی‌رنگی آن است. با این وجود بعلت اکتشاف و تولید چسب‌های سینتیک، کمتر مورد استفاده قرار می‌گیرد. علاوه بر مصارف فوق، اهمیت اصلی باریجه استفاده از آن در صنایع عطر و ادکلن‌سازی است، به طوری که یکی از خریداران اصلی عمدۀ باریجۀ ایران، کشور فرانسه و مؤسسه دیور آن کشور می‌باشد.

_________________
از آدم‌ها بگذر!
دلت را گنده‌تر کن .
ناراحت این نباش
که چرا جاده‌ی رفاقت با تو همیشه یک طرفه است ؛ مهم نیست اگر همیشه یک‌طرفه‌ای !
شاد باش که چیزی کم نگذاشته‌ای و بدهکار خودت ، رفاقتت و خدایت نیستی !



برای این پست از morteza_akbari تشکر شده است : maryam
  امتیاز: 4.35%
بالا
 مشخصات  
 
 
 
پستارسال شده در: دوشنبه 16 دی 1392, 2:59 pm 

تیم مدیریت

No Avatar
offline


تاريخ عضويت: شنبه 9 اردیبهشت 1391, 7:22 am

پست ها : 3007

محل سکونت: تهران

تشکر کرده: 4454 بار
تشکر شده: 3444 بار
دمنوش های گیاهی برای درد روماتیسم



زبان گنجشک:

برگ‌های درخت زبان گنجشک برگ‌های درخت زبان گنجشک حاوی فلاوونوئیدها می‌باشند که خواص ضد التهابی و آنتی‌اکسیدانی دارند. برای همین هم برای مقابله با دردهای روماتیسمی موثر‌ند. روش استفاده یک مشت از برگ‌های این گیاه را در یک لیتر آب به مدت 10 دقیقه دم کنید. به مدت 3 تا 4 هفته هر روز 3 تا 4 فنجان از این دمنوش میل کنید.

موارد منع مصرف: هیچ مورد منع مصرف برای این گیاه وجود ندارد.

پوست درخت بید سفید :

درخت بید سفید سرشار از مولکول‌هایی به نام «سالیسین» است که خواص مشابهی مانند آسپرین دارند. این ترکیبات علاوه بر تسکین درد خواص ضد التهابی نیز دارند.

روش مصرف یک قاشق چای‌خوری پوست درخت بید را در یک فنجان آب جوش بریزید و به مدت 10 دقیقه دم کنید. در صورت درد مفاصل به مدت 3 هفته روزانه 3 فنجان از این دمنوش مصرف کنید.

همچنین می‌توانید از کپسول‌های این گیاه نیز استفاده کنید. می‌توانید به مدت یک هفته هر روز 2 تا 3 عدد کپسول مصرف کنید.

موارد منع مصرف: افرادی که به آسپرین حساسیت دارند نباید از این گیاه استفاده کنند. مصرف این گیاه همچنین برای بیمارانی که از داروهای ضد انعقاد خون و یا مسکن‌ها استفاده می‌کنند مورد منع مصرف دارد.

_________________
تصوير


بالا
 مشخصات  
 
 
 
پستارسال شده در: سه شنبه 6 اسفند 1392, 11:32 am 

مورچه ارشد

نماد کاربر
offline


تاريخ عضويت: دوشنبه 7 آذر 1390, 12:30 pm

پست ها : 2819

محل سکونت: قم- در قرمزه

تشکر کرده: 2764 بار
تشکر شده: 2395 بار
این دم‌نوش ها رو زیاد بنوش!


دم‌نوش های گیاهی، سال های زیادی است که در خانه تقریبا همه ما ایرانی ها وجود دارند و از خواص زیاد آنها استفاده می کنیم. حالا این برچسب دم‌نوش چیزی است که در سال های اخیر به آن زده شده و شکلی مدرن به آن داده است. همان جوشانده های مادربزرگ ها که هر کدام برای یک درد یا مرضی خوب هستند، امروز در بسته بندی ها و فرم های کیسه ای یا باز در فروشگاه ها عرضه می شوند.

صرف‌نظر از شکل و نامشان، باید گفت در این روزهای سرد زمستان، نوشیدنی های گرم لذت بی‌مانندی دارند که روح آدم را تازه می کنند. پس برای آشنایی با روش تهیه انواع مختلف آنها، با ما همراه باشید.

دم‌نوش‌های گیاهی

دم‌نوش بابونه


کمی بابونه را در یک قوری آب جوش دم کنید و بنوشید.

بابونه، طبیعت گرم دارد و آرام بخش و تقویت کننده اعصاب، معده و روده است. ضدتب، ضدانگل، ضدیبوست، مقوی اعصاب و مغز، اشتهاآور، ضدبلغم و صفرا و شست و شو دهنده کلیه ها نیز هست.

تصوير


دم‌نوش به‌لیمو

به‌لیمو را به همراه نبات در قوری دم کنید و بنوشید.

به‌لیمو طبیعت گرم دارد، خواب آور، آرام بخش، ضدمیگرن، ضدسردرد، ضد تپش قلب، تقویت کننده حافظه، ضد نفخ، تقویت کننده معده و ضدآسم است.

تصوير


دم‌نوش گل گاوزبان و سنبل الطیب


گل گاوزبان را با سنبل الطیب و لیموعمانی دم کنید. این نوشیدنی آرام بخش، خواب آور و برای رفع سردردهای عصبی و دردهای کلیوی مفید است. گل گاوزبان و سنبل الطیب هر دو طبیعت گرم دارند. سنبل الطیب ضدقولنج و اسپاسم، ضدتشنج و ضد صرع نیز هست.

دم‌نوش میوه گل نسترن

۱۵عدد میوه نسترن را در یک قوری آب دم کنید.

میوه نسترن، طبیعت خشک دارد و پایین آورنده فشارخون، ضد قند خون، ضد ورم و درد کلیه، شست و شو دهنده کلیه، سرشار از ویتامین ث، ضد سرماخوردگی، مقوی معده و ضد اسهال است.

دم‌نوش به‌لیمو و زیرفون

به‌لیمو و کمی زیرفون را در یک قوری دم کنید.

این دمنوش خواب آور، ضدمیگرن، آرام بخش، ضدتپش قلب، ضدسردرد، تقویت کننده حافظه، تقویت کننده معده، ضدآسم، پایین آورنده فشارخون، ضداسهال و شست و شو دهنده کلیه است.

تصوير


دم‌نوش بادرنجبویه و زیرفون

بادرنجبویه را همراه زیرفون در یک قوری دم کنید.

این دمنوش طبیعت خیلی گرم دارد، در بعضی مزاج ها بالا برنده فشارخون، مقوی قلب و اعصاب، خون ساز، تقویت کننده سلول های مغزی و آرام بخش است. مقوی مغز، ضد صدای گوش، خواب آور، نشاط آور، ضد بیماری های کلیه است و بوی بد دهان را برطرف می کند و برای رفع کابوس های شبانه مفید است.

دم‌نوش زنجبیل

یک قاشق مرباخوری کوبیده زنجبیل را در یک قوری آب دم کنید.

زنجبیل طبیعت گرم دارد، افزایش دهنده فوری فشار خون، ضد ضعف اعصاب، تقویت کننده حافظه، تنظیم کننده ادرار، ضد رطوبت مزاج، ضد بلغم و صفرا، خون ساز، ضد درد مفاصل، تقویت کننده قوه باه، مقوی جهاز هاضمه، ضد سم غذایی، مقوی معده، مسکن و مقوی قوای رئیسه بدن است.

دم‌نوش آویشن

یک قاشق غذاخوری آویشن را در یک قوری آب دم کنید.

آویشن طبیعت معتدل دارد و بالا برنده فشار خون، تقویت کننده اعصاب، رفع کولیت های مزمن، شست و شو دهنده کلیه، ضد انگل، ضد رطوبت بدن، ضد صفرا، ضد زکام و سرفه و آسم، اشتهاآور، ضد غلظت خون، مقوی جهاز هاضمه و تقویت کننده بینایی است.

دم‌نوش اکلیل کوهی

یک قاشق غذاخوری از این گیاه را در یک قوری آب دم کنید.

اکلیل کوهی طبیعت گرم دارد و مقوی اعصاب، شست و شو دهنده کلیه، ضد صفرا، ضد دلهره و اضطراب، تقویت کننده بدن، زکام، آسم، سیاه سرفه، مقوی معده، ضد درد روماتیسمی و استخوانی و کمر و ضد سنگ کیسه صفراست.

دم‌نوش گزنه

یک قاشق غذاخوری گزنه را در یک قوری آب جوش دم کنید.

گزنه طبیعت گرم دارد و ضد قند، ضد غلظت خون، ضد چربی، ضد صفرا و سنگ کیسه صفرا، ضد سرطان، ضد خونریزی، زیاد کننده شیر مادر، رفع خستگی و ضد ریزش مو است.

دم‌نوش‌های میوه‌ای

دم‌نوش انار و دارچین

مواد لازم (2 نفر)

• یک پیمانه آب انار تازه

• یک پیمانه آب جوش

• چوب دارچین

• یک قاشق غذاخوری چای خشک

• یک قاشق غذاخوری شکر (یا کمی نبات)

تصوير

طرز تهیه

1. همه مواد به غیر از شکر را در قوری بریزید و آب جوش را روی آنها بریزید. قوری را به مدت 15 تا 25 دقیقه روی کتری قرار دهید تا چای دم بکشد. هنگام سرو شکر یا نبات را اضافه کنید.


دم‌نوش نعنافلفلی و دارچین

مواد لازم

• دو قاشق چایخوری نعنا فلفلی

• دو عدد چوب دارچین

• عسل یا نبات (اختیاری)

طرز تهیه

1. نعنا فلفلی و دو عدد چوب دارچین را در یک قوری چینی بریزید. آب جوش را روی آنها بریزید. حدود ۱۵ دقیقه صبر کنید تا دمنوش دم بکشد. سپس، در صورت تمایل آن را با نبات یا عسل شیرین و میل کنید.

چای ماسالا

مواد لازم (2 نفر)

• ۶ عدد میخک

• ۷ عدد هل

• ۲ عدد چوب دارچین

• ۲ حلقه زنجبیل

• ۱ قاشق غذاخوری پودر رازیانه

• ۲ پیمانه آب

• ۲ پیمانه شیر

• ۲ عدد چای کیسه ای

• عسل

روش تهیه

1. همه مواد به غیر از چای، شیر و عسل را درون ظرفی بریزید و به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس چای را اضافه کنید اجازه دهید ۵ دقیقه بماند. سپس شیر داغ را اضافه کنید و بعد از روی حرارت بر دارید.

2. چای ماسالا را از صافی عبور دهید و در لیوان مناسب سرو کنید.

_________________
تموم شهر خوابيدن من از فكر تو...



برای این پست از patriot تشکر شده است : علی
  امتیاز: 4.35%
بالا
 مشخصات  
 
 
 
پستارسال شده در: جمعه 5 اردیبهشت 1393, 6:14 am 

مورچه ارشد

نماد کاربر
offline


تاريخ عضويت: سه شنبه 14 آذر 1390, 12:55 am

پست ها : 874

محل سکونت: قم

تشکر کرده: 342 بار
تشکر شده: 1255 بار
حواس‌پرتی، ‌کاهش تمرکز و فراموشی از جمله مشکلاتی است که برای اکثر افراد بوجود می‌آید.
جینسینگ گیاهی که برای تقویت حافظه مفید است و دارای هفت خاصیت درمانی است؛ این گیاه روی فعالیت سلول‌های مغزی تأثیر می‌گذارد و حافظه را تقویت می‌کند مصرف روزانه ۳۰۰ میلی گرم جینسینگ به صورت ناشتا تا ۴۵ روز قدرت درک را بالا و حافظه را تقویت می‌کند.
(در کنار ورزش‌هایی که برای تقویت حافظه مفیدند)
از دیگر فواید این گیاه می‌توان به خاصیت درمانی برای پوست‌های خشک، درمان خستگی، مقابله با ریزش مو،و آنتی‌استرس بودن این گیاه اشاره کرد؛ مصرف این گیاه به بدن کمک می‌کند تا با اثرات استرس فیزیولوژیکی یا روحی مقابله کند و باعث آرامش سیستم عصبی شود.
از زمان‌های دور در طب سنتی برای مقابله با ضعف بدن و خستگی از گیاه جینسینگ استفاده می‌کردند این گیاه انرژی را بالا می‌برد و قدرت فیزیکی بدن را افزایش می‌دهد این گیاه برای ریزش مو نیز مناسب است چرا که یکی از عوامل ریزش مو کمبود ماده غذایی در بدن است.
وی در پایان افزود: در هر حال مصرف این دارو باید با مشورت پزشک باشد و زنان باردار و شیرده و کسانی که دچار چاقی مفرط، مشکلات حاد عصبی، بی‌خوابی،فشار خون بالا،سرطان هستند و کودکان و نوجوانان موارد منع مصرف دارد.

دکتر فریده عطار رئیس هرباریوم دانشکده گیاه‌شناسی

_________________
ما از کسانی متنفریم که قلبشان سیــــــــاه باشد نه رنگــــــــــشان...


بالا
 مشخصات  
 
 
 
پستارسال شده در: دوشنبه 11 مرداد 1394, 1:08 am 

مورچه فعال

No Avatar
offline


تاريخ عضويت: جمعه 16 اسفند 1392, 9:32 pm

پست ها : 321

تشکر کرده: 400 بار
تشکر شده: 328 بار
یه چیز خیلی عالی برای رفع جوش های صورت ترکیب عرق کاسنی و ترنجبین و خاکشیر هست.
که اگه دو تا سه هفته هر روز یک لیوان از این ترکیب رو مصرف کنید تاثیر عالیشو میبینید
هم به کم شدن جوشهای صورت کمکم میکنه هم به رنگ پریدگی و کدربودن رنگ پوست!
به شخصه توصیه میکنم حتما از کاسنی استفاده کنید چه دمنوش ریشه چه برگ چه عرقش !!
خود کاسنی به تقویت کبد و کلیه ها کمک میکنه و هم خون رو تصفیه میکنه
چون کارکرد کبد و کلیه ها برای دفع سموم بدن خیلی مهمه و بهبود در عملکردشون تاثیر مستقیمی روی پوست داره.
خاکشیرم برای رفع لکه های صورت مفیده.
.
واینکه عرق کاسنی برای دفع گرمایه بدن موثره و رفع عطش میکنه برای این روزایه گرم عالیه
.
.
البت اگر میخواین شربتش کنید شکرو بیخیال شین.شکر اصلن برا سلامتی خوب نیست.

_________________
آن نخل نا خلف که تبر شد زما نبود

مارا زمانه گر شکند ساز میشویم!!



برای این پست از paeez تشکر شده است : HASSAN
  امتیاز: 4.35%
بالا
 مشخصات  
 
 
 
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 49 پست ]  برو به صفحه قبلي  1, 2, 3, 4, 5

اطلاعات

تعداد صفحات: صفحه 5 از 5

    

تعداد پست ها:  49 پست


کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان مدير انجمن: شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
جستجو براي:
انتقال به:  
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
cron

کپی رایت

 
yukari

Powered by : phpBB | Style by: Meis@M & GOD send
Persian Translation : www.phpBB.Maghsad.com | New Zeland Shuttle